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Welcome to Rinaldi Al Quirinale
Behind the Quirinale, a restaurant was born from an idea of the owner Antonio Rinaldi
The Restaurant
The Rinaldi family has an experience of almost 50 years in the restaurant started with Antonio and continued with his sons Vincenzo and Daniele.
Enter the restaurant you will find an exclusive and elegant environment and then you will easily get familiar with us and our staff always breathing a relaxed and jovial atmosphere.
We carry out our work with dedication and participation, these qualities, which accompanied a careful selection of raw materials at the base of our menu, have allowed us over time to become a reference point for Roman Restaurants.
We have 7 different environments, including 3 Privé reserved and an external Dehoor.
Our Specialties
Fish is our strong point, every day we participate in the main auctions of the Roman coast selecting the best of the national catch.
The selection is also supported by a well-stocked aquarium where you can choose from lobsters, lobsters, sea lions, King crab, cigale and spider crabs.
Our menu also features dishes based on fine meats, covering the main cuts.
We work all the best products that the seasons give us as white and black truffles, porcini mushrooms and ova.
For these reasons we believe we can serve you better.
If this were not enough we can offer you menus that meet all your needs and your guests.
The service is distinct, attentive and discreet, you can always count on maximum privacy.
Our Winery
The quality of the restaurant is also supported by a wine cellar of which we are particularly proud, that the major sector newspapers judge among the best in the world.
Currently we count 22 thousand bottles and 3,500 references from all over the world of which we cover most of the years from the foundation to the present day starting with the great wines of our territory as Masseto from the first vintage produced 1987, Sassicaia since 1980, Ornellaia since 1985, Solaia from 1986, Brunello di Montalcino Biondi Santi since 1964, the Gaja since 1958 and then move from the Grand Chateau as the Mouton Rotchild since 1928, Chateau Petrus since 1937 and the great Domaine as Romanée -Conti since 1982 just to name a few, then move on to the Bubbles both Italians like Giulio Ferrari, Cà del Bosco and the Great Champagne as Krug, Bollinger, Dom Perignon, Cristal with great depth of historical vintages as well as a very special bottle of Cristal Gold 24 Carat of 3 Liters produced 400 bottles in the world unique bottle in Italy is in our cellar.
Then conclude with a well-stocked list of Cognac X.O, Whiskey vintage from 1958, Rhum, Brandy, Armagnac and Grappe.
che serata! Un vero Ristorante . Professionalità, gentilezza, qualità eccelsa . Il prezzo è mediamente alto, ma ingredienti, presentazione, sapori sono veramente di grande valore. Ho provato pietanze di pesce crudo e non veramente squisite, con la sfida dei ricci di mare che mi ha fatto provare sensazioni che mi han ricordato la Silicia affianco ai pescatori.
La cantina merita un'altra positiva recensione!
Il personale davvero attento e cordiale.
Location gradevole, sia all'interno sia all'esterno nella via non trafficata. A pochi passi dalla Roma più classica.
Ottimo sia per impegni formali sia per momenti importanti.
Esperienza da ripetere

Eccellenza locale Eccellente ristornate di pesce, vera perla nel cuore del centro Romano. Cruditès di pesce eccezionali e variegati, ottima qualità dei piatti serviti su tutta la linea. Il ristorante si presenta elegante, classico e con personale di sala altamente preparato, molto disponibile e cordiale. La professionalità del personale, l’eccellenza della cucina, la qualità delle materie prime e l’eleganza degli interni e del servizio fanno di questo posto una tappa obbligata per gli amanti del pesce fresco che vogliono mangiare veramente bene nel cuore di Roma. Qualità/prezzo adeguata. Consigliatissimo! Complimenti!

Grande cucina di pesce di crudo e non solo Ottima qualità del pescato con preparazione divina. Crudo mare insuperabile di primissima qualità. Ottimo servizio e carta dei vini TOP

Il meglio a Roma In tutto e per tutto il miglior ristorante di Roma ottimo cibo accoglienza speciale attenzione meravigliosa professionalità e disponibilità e tanta tanta gentilezza

Una eccellenza della ristorazione romana Una eccellenza della ristorazione romana.
Sono andato con la mia ragazza a cena da Rinaldi, abbiamo preso una battuta di gamberi e risotto alla crema di scampi. Tutto speciale! Decisamente uno dei migliori ristoranti di pesce di roma

Romantico per 2 al top Posto di classe , chi è alla ricerca di classe , ambiente chic , e pesce di alto livello, ecco venga qui che è a posto !Conto in linea con la qualità del cibo e della location ci tornerò .

Open Every Day
12.00pm – 3.00pm
6.30pm – 11.30pm