The restaurant makes home deliveries. Order from the comfort of your home!
Welcome to Rinaldi Al Quirinale
Behind the Quirinale, a restaurant was born from an idea of the owner Antonio Rinaldi
The Restaurant
The Rinaldi family has an experience of almost 50 years in the restaurant started with Antonio and continued with his sons Vincenzo and Daniele.
Enter the restaurant you will find an exclusive and elegant environment and then you will easily get familiar with us and our staff always breathing a relaxed and jovial atmosphere.
We carry out our work with dedication and participation, these qualities, which accompanied a careful selection of raw materials at the base of our menu, have allowed us over time to become a reference point for Roman Restaurants.
We have 7 different environments, including 3 Privé reserved and an external Dehoor.
Our Specialties
Fish is our strong point, every day we participate in the main auctions of the Roman coast selecting the best of the national catch.
The selection is also supported by a well-stocked aquarium where you can choose from lobsters, lobsters, sea lions, King crab, cigale and spider crabs.
Our menu also features dishes based on fine meats, covering the main cuts.
We work all the best products that the seasons give us as white and black truffles, porcini mushrooms and ova.
For these reasons we believe we can serve you better.
If this were not enough we can offer you menus that meet all your needs and your guests.
The service is distinct, attentive and discreet, you can always count on maximum privacy.
Our Winery
The quality of the restaurant is also supported by a wine cellar of which we are particularly proud, that the major sector newspapers judge among the best in the world.
Currently we count 22 thousand bottles and 3,500 references from all over the world of which we cover most of the years from the foundation to the present day starting with the great wines of our territory as Masseto from the first vintage produced 1987, Sassicaia since 1980, Ornellaia since 1985, Solaia from 1986, Brunello di Montalcino Biondi Santi since 1964, the Gaja since 1958 and then move from the Grand Chateau as the Mouton Rotchild since 1928, Chateau Petrus since 1937 and the great Domaine as Romanée -Conti since 1982 just to name a few, then move on to the Bubbles both Italians like Giulio Ferrari, Cà del Bosco and the Great Champagne as Krug, Bollinger, Dom Perignon, Cristal with great depth of historical vintages as well as a very special bottle of Cristal Gold 24 Carat of 3 Liters produced 400 bottles in the world unique bottle in Italy is in our cellar.
Then conclude with a well-stocked list of Cognac X.O, Whiskey vintage from 1958, Rhum, Brandy, Armagnac and Grappe.
Trionfo di pesce crudo e non solo... Trionfo di pesce crudo e non solo...
Siamo stati a pranzo in questo ristorante su consiglio di amici e, credetemi è stata una piacevolissima sorpresa e non solo sul cibo. Abbiamo ordinato pesce crudo e a nostra sorpresa è arrivato un trionfo di pesce crudo, dalle diversi qualità di ostriche alle tartare di crostacei, con aggiunta di ricci di mare senza parlare dei diversi tipi di carpacci... dal tonno allo scorfano.
Il primo piatto, ci è stato consigliato tagliolini con dentice e bottarga di muggine di Cabras. Eravamo troppo sazi è così siamo passati direttamente al dolce: una crostata di crema e fragoline di bosco ..
Dimenticavo.. appena seduti ci è stato servito del formaggio sardo, direttamente nella forma con tre tipi di pane e del pane carasau caldo.
In quel giorno abbiamo avuto l’occasione di conoscere la famiglia di Francesco Totti che gustava le loro prelibatezze.
Ringraziamo Sandro per l’accoglienza ed in servizio. Torneremo!

Pesce strepitoso con contorno di simpatia e gentilezza Romana Locale piacevolissimo! Pesce di ottima qualità in un ambiente elegante. Personale gentilissimo e di rara simpatia! Esperienza che consigliamo vivamente!

💛❤️Eccellenza culinaria nel cuore di Roma ❤️💛 Eccellenza culinaria nel cuore di Roma,
Daniele e Vincenzo Rinaldi con tutto il personale di sala vi accolgono con grande calore, garbo e professionalità nel loro mondo fatto di meravigliose e fresche prelibatezze. Vi consiglio vivamente l’altissima qualità del pescato, dei crudi, le strepitose ostriche ( le migliori di Roma ) le grandiose aragoste, tutto di altissima qualità. Consiglio vivamente.

Mica spicci Siamo andati a mangiare con amici in questo ristorante che rispetta a pieno le nuove norme anticovid. Pietanze ottime conto abbordabile.

Ottimo il pesce Complimenti !!!!!!!!!!!!!!! Abbiamo ordinato pesce ; ottimo il servizio e anche tutte le pietanze ......il posto è incanteole e il prezzo è adeguato al servizio , ringraziamo i camerieri che sono stati attenti alle esigenze dei bambini , tutto il personale è sorridente sotto le mascherine

Semplicemente Sublime Pranzo di domenica in una delle salette private del Rinaldi. Una sinfonia di sapori, di gusti, di gentilezza. Provare per credere, qualsiasi parola sarebbe superflua e inadeguata alla magnificenza di questo Ristorante. A presto!!!!

Open Every Day
12.00pm – 3.00pm
6.30pm – 11.30pm